Bestelinformatie

Bestellen kan op de volgende manier:
1. Voeg de artikelen toe aan uw winkelwagen
2. Kies de betaalwijze
3. Vul uw gegevens in
4. Controleer en verzend de bestelling
U ontvangt direct een orderbevestiging op het opgegeven e-mailadres. Mocht u geen orderbevestiging ontvangen, e-mail dan gelijk naar info@stoeremooiedingen.nl
• Wij verwerken en verzenden bestellingen van maandag t/m vrijdag. Wanneer u een bestelling plaatst op een zaterdag/zondag, kunnen wij uw bestelling pas op zijn vroegst op maandag verzenden. Het is ook mogelijk om uw bestelling af te halen. Dit gaat in overleg met ons. 
• Gezien het feit dat sommige banken bij het overboeken van een bedrag een aantal werkdagen in acht nemen, zal Stoere Mooie Dingen uw order voor een periode van 5 werkdagen vast houden. Na 3 werkdagen krijgt u een herinnering per e-mail dat wij uw betaling nog niet hebben ontvangen. Na 5 werkdagen zullen wij contact met u opnemen om de status van uw order te bespreken en zullen de verschillende betalingsopties nogmaals met u doornemen. Bestelde producten bent u verplicht af te nemen. Mocht het zo zijn, dat u niet reageert op de e-mail of het telefoontje van Stoere Mooie Dingen zullen wij na 7 dagen de order verwijderen uit ons systeem en de producten weer vrij geven voor de verkoop.

© 2013 - 2024 Stoere Mooie Dingen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel